Снимка: Reuters

Експерт по езика на тялото смята, че Дейвид и Виктория Бекъм не правят секс, пишат от Mirror.

Семейство Бекъм отново е в светлината на прожекторите, след фотосесията, която направиха специално за септемврийския брой на списание Vogue.

На корицата Виктория позира с четирите деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. Д-р Джуди Джеймс твърди, че на снимките, на които присъства и Дейвид, Виктория изглежда отдалечена от него, и стои по-скоро като призрак, а не като човек от плът и кръв. Дори кучето се опитва да избяга от нея, или поне да я игнорира на един от фотосите.
 
Пош Спайс се чувства комфортно, когато бившият футболист не е около нея. Например, на снимката, използвана за корица, тя се усмихва, макар и свенливо. А на фотографиите, на които е сама, не се притеснява да покаже и своята секси страна.
 
"Главната снимка е семейна. Там Виктория е във водещата роля, което означава, че тя е свързващото звено. Дейвид отсъства, но неговото място в традиционната семейна сбирка сякаш е заето от най-големия син. На снимката, на която Дейвид се появява и семейството играе, присъствието на Виктория е като призрачно. Тя се е излегнала на тревата, но погледът ѝ издава сдържаност и отдалеченост, докато децата играят около нея. Дори кучето сякаш я игнорира. Дейвид имитира позицията, която жена му е заела, но гледат в различни посоки и Дейвид се смее, и все едно така се включва в игрите и забавлението на децата".

Още за семейство Бекъм четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

19

Хах

преди 4 години

Няма страшно, Викито не е останала неначесана

18

vlady

преди 4 години

И двамата трябва да получат подходящи въжета съгласно таблицата от 1913г. Великобритания се нуждае от достойни мъже от ранга на William Marwood, Albert Pierrepoint, Harry Allen.

17

Анонимен

преди 4 години

Най-великото прецизно центриране в историята на футбола ще си остане това на Дейвид Бекъм! Другото си е техен личен живот и жълтини.