Снимка: Reuters

ДжоДжо проговори искрено за борбата си с депресията. 27-годишната певица обяви с пост в Instagram, че ще си вземе едноседмична почивка от тази социална мрежа, за да види как ще се отрази това на емоционалното ѝ състояние.

"Няма спокойствие в този тревожен ум. Понякога, през годините, депресията и безпокойството са ме убеждавали, че не заслужавам любов, търпение, (истинска) грижа за себе си и прошка. Заради тези неща съм се запитвала дали съм достатъчно добра да правя нещо постоянно. Трудно ми е било да имам продължителни романтични връзки, без да ги саботирам", написа тя.
 
Изпълнителката на "Leave (Get Out)" и "Too Little Too Late" дори е измислила име на депресията си, нарича я "Бурлинда". Описва я така: "нуждаеща се, мрази ме, но в същото време иска цялото ми внимание, когато се появи".
 
ДжоДжо казва, че е оставяла много пъти депресията да я завладее. "Прекалено много пъти я каних да стои с мен, храних я моментално с неща, които ѝ помагаха да расте - среднощни разходки за храна, клюки, секс, вещества, променящи съзнанието, сравняване на моя живот с този на приятелите ми, чрез социалните мрежи", призна звездата.
 
Певицата направи своя дебют с песента "Leave (Get Out)" през 2004 г., когато беше едва на 13 години. Тогава излезе и първият ѝ албум.
 
Още за певицата четете в teenproblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase