Снимка: Instagram

Едно от "златните" момичета на българската художествена гимнастика - Цвети Найденова, остана без гадже. Това призна самата тя в чат в Instagram с почитатели и фенове и потвърди слуховете, че е разделена със скандалния рапър Марсел Величков - Марсо.

"Имаш ли си гадже?", попитаха я, а отговорът бе категоричен: "Не". По-късно Цвети даде и малко повече подробности за раздялата си с Марсо.

"Така е по-добре", обясни тя.

Цвети и Марсо бяха заедно няколко години, въпреки неодобрението на хората около Цвети, припомня "България днес". Причината за него е скандалният имидж на рапъра, който реди нецензурни рими в парчетата си, а клиповете му се доближават до еротичните филми.

Каква е причината за раздялата им с Цвети не е ясно, но след нея Величков е станал още по-брутален. Той качва в социалните медии клипчета със свои приятели, в които компанията сипе различни гадости на тема секс и жени.

Найденова от своя страна изглежда далеч по-спокойна и уравновесена без рапъра до себе си. Тя се е посветила на треньорската дейност - помощник е в националния ансамбъл девойки.

По време на чата Найденова потвърди, че се е сдобрила с Цвети Стоянова. Двете отново са си близки и са преодолели различията, които имаха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase