Снимка: Splash News

Телевизионният продуцент Линдзи Шокоус сподели откровено пред американското издание Elle какво е да си партньор на холивудска звезда и как се е променил животът ѝ година след началото на романа ѝ с Бен Афлек.

Тя обяснила, че в началото ѝ било доста трудно и непривично да се намира пред обективите на папараците, а също така да привлича излишно обществено внимание.

Момичето дълго време работи като продуцент на известното шоу Saturday Night Live, затова по думите й тя не е свикнала на такова внимание. През цялото време е стояла от другата страна на камерата, а сега сама се оказва под прицела на фотографите.

"По време на кариерата ми свикнах и ми хареса да стоя зад камерата. Аз съм продуцент, майка, приятел, но не и публична личност, това е просто абсурдно. Когато те фотографират в супермаркет ти е странно, но вярвам, че хората, които гледат тези снимки, мислят за мен само минута и след това се завръщат към обичайния си живот."

Вижте какво сподели още Шокоус в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

4

Гост

преди 9 месеца

Няма нужда да съм бил с нея. Тя си има репутация. Бившият й също, доста по-лоша.

3

Гост

преди 9 месеца

А ти откъде знаеш каква жена е Гарднър че коментираш какъв е Афлек и че и е изневерявал. Да не си бил с нея че да казваш

2

Бау

преди 9 месеца

Бен Тюфлеков