Кадър: БНТ

Финалът на "Евровизия" е тази вечер в Лисабон. Българската група "Equinox" се пребори за участие в него, но ще успее ли тази вечер да се нареди на челните места?

Късно снощи приключи финалът на журито. Това означава, че половината от вота на изпълнителите от 43 държави вече е ясен. Днес своята тежка дума ще имат зрителите, а стартът на състезанието е в 22 часа, съобщи БНТ.

Залозите на букмейкърите през последните дни варират от трето до десето място за България.

Още по темата

"Equinox"  са Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.А песента им "Bones" вече е популярна сред феновете на "Евровизия".

"Българската песен е много приятна. Благодаря ви! Много я харесвам. Но любимата ми е австралийската и тази на Израел. Ще видим дали ще спечелят. Аз пък съм от Германия", каза един от феновете на конкурса, Свен.

Друг, Тили, казва за песента ни: "Черни раменни подложки и руса коса - о, много добра, много добра".

Фенка на име Марая също казва, че харесва песента ни и че е в нейните топ 10. "Много мрачна и готина. Обичам я", определя тя "Bones"  .

Шриф и Шон пък са в Лисабон от Съединените щати. Те също са фенове на българската песен, но повече харесват тази на Кипър и Молдова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase