Снимка: Rеuters

Това, което се знае със сигурност е, че Даниел Крейг ще вземе солиден хонорар за поредната си роля на Джеймс Бонд. Актьорът се е разписал срещу крупна сума, за да се превъплъти за последен път в образа на прочутия шпионин.

Набъбването на банковата сметка на британеца ще го превърне в най-скъпоплатеният актьор сред холивудските звезди, пише в. "Дейли експрес".

Точната дата, на която ще излезе на екран 25-ият филм за приключенията на Джеймс Бонд все още е неизвестна. Да припомним, че след като се превъплъти за четвърти път в образа на Бонд, в 24-ия филм - "Спектър" от поредицата, Даниел Крейг гръмко заяви, че предпочита да му "отрежат ръцете", отколкото отново да се снима като Агент 007.

Още по темата

Но както вече е ясно, той отново ще изиграе ролята. Според "Варайъти" актьорът е склонил да се превъплъти в образа на шпионина, изисквайки голям хонорар, с който ще изпревари холивудски звезди от ранга на Дуейн Джонсън, Вин Дизел и Том Круз.

За сравнение - за филма "Red Notice", който ще излезе на екран през 2020 г., Джонсън ще получи 22 милиона долара. Дизел прибра 20 милиона долара за миналогодишния осми епизод от поредицата "Бързи и яростни".

Даниел Крейг ще получи и процент от приходите на филма. Така банковата му сметка може да набъбне със 100 милиона долара. Ето и хонорарите на някои от водещите звезди на Холивуд за предстоящи или излезли на екран продукции:

- Даниел Крейг - "Бонд 25" (2019) - 25 милиона долара.
- Дуейн Джонсън - "Red Notice" (2020) - 22 милиона долара.
- Вин Дизел - "Бързи и яростни 8" (2017) - 20 милиона долара.
- Ан Хатауей - "Барби" (2020) - 15 милиона долара.
- Дженифър Лорънс "Червената лястовица" (2018) - 15 милиона долара.
- Сет Роугън - "Фларски" (2019) - 15 милиона долара.
- Том Круз - "Мумията" (2017) - между 11 милиона и 13 милиона долара.
- Харисън Форд - "Индиана Джоунс 5" (2020) - между 10 милиона и 12 милиона долара.
- Леонардо ди Каприо - "Имало едно време в Холивуд" (2019) - 10 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase