Снимка: Личен архив

Общ преглед

Оригиналният дух и атмосфера на Playboy взриви столичен клуб с пижамено парти - BedTime Stories. Тематичното събиране на почитателите на Мъжката Библия беше посветено на създателя й - Хю Хефнър.

Партито анонсира появата на специално колекционерско, 300-странично издание, посветено на живота, любовите и делата на бащата на списанието.

Философията на партито, където никой не беше пуснат, ако не е по пижама, се обяснява от продуценте на тези купони - Борис Гълъбов, Христо Сираков и Любен Дилов-син така:

"Хю Хефнър е един от малкото, за когото след смъртта му е трудно да се каже - "Той сега е на едно по-добро място". Пижаменото парти потвърждава точно това!".

Звездните модни икони се бяха погрижили да си осигурят кой от кой по-луксозна пижама, с която да засенчи останалите.

Фолк певицата Мария се появи в компанията на своя добър приятел, дизайнерът Чавдар Иванов, създател на уникалния и зелен спален тоалет, с който миньочето събра погледите.

А в разгара на партито, Любен Дилов-син простичко обобщи атмосферата с афоризма: "Човекът е човек, когато е в пижамата на друг човек!"

Нестандартният купон успя да извади от доброволаната му изолация дори Емил Кошлуков, който се появи в компанията на неувяхващата Жени Калканджиева.

Топ плеймейтките Анна-Мария, Брита, Даная, Гергана Стaменова, Ива Няголова и Петя Димитрова изнесоха истински спектакъл. Цялото заведение беше декорирано като гореща спалня с воали, в която всички се разхождаха по пижами и халати.

А изкусителките, заедно с уникалния балет на Bedroom Premium Club, под хореограията на Калин Калинов от X-NRG Crew и Галя
Христова, мачкаха чаршафите на истинско легло, окачено на вериги над сцената.

Звездите от страниците на изданието танцуваха със специално изработено за тях бельо от шармантната дизайнерка Миглена Каканашева. Плеймейтките Нора Недкова, Катрин Вачева и Деси Димитрова също не пропуснаха тематичното парти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар