Николета Лозанова за пореден път показа отношението си към тези, които са след нея.

Става въпрос за новите плеймейтки. Ни Ло публикува снимка-колаж и коментар по темата на личната си страница във Facebook.

"Наясно съм, че моето мнение, изразено чрез тази публикация, е като трамплин за слава на тези "момичета", но нали съм с благородно сърце - нека имат своите 3 минути популярност... от мен да мине".

Колажът е направен от два фотоса - на единия са актуалната плеймейтка Нора Недкова и подгласничките ѝ, а на другия – тайландски травестити.

Всъщност това не е първото мнение на бившата на Валери Божинов и настояща на Николай Михайлов към колежките ѝ. Тя и друг път е демонстрирала "надмощие" над борещите се за нейната слава момичета.

 

Коментари Напиши коментар

16

Вече не си фактор!

преди 1 година

Тази госпожа не мога да и отрека,че преди беше симпатична докато уж имаше някакво семейство с Божинов и че набра голяма популярност и се възползва правилно от целия,,скандал" тогава.Но тя отдавна се е ,,пенсионирала" като някакъв еталон за секс символ.За бога смехотворно и да си на 30 и 80% от снимките ти да са на задните ти части и гърдите,не го казвам с лошо,а напротив тъжното,е че няма кой да и го каже в очите явно.Не пишете каквито и да било статии за нея,обществото я е забравило и отписало.

15

Кккк

преди 1 година

Злобно, дребно, грозно ***!!

14

Xristina Ilieva

преди 1 година

Ama kakvo ni zanimavate vseki den s tazi Nikoleta?