Снимка: Love style

Актуалната плеймейтка Нора Недкова проговори за скандалното си поведение в "Черешката на тортата" и дразгите с гримьора Валентин Кулагин. За първи път в предаването тя се нахвърли да бие стилиста, дори се наложи да идва полиция.

"Цяла една седмица бях длъжна да търпя обиди, провокации и грубо отношение, което не съм заслужила, и затова го ударих с чантата си, за което не съжалявам. Боят обаче не беше в неговия дом, а след моята вечер. Като си казахме "Чао", той отново започна да ме обижда.

Когато се пускаха камерите, Кулагин се държеше грубо и грозно с всички нас, а като бяха изключени - говореше по най-добрия начин, все едно сме приятели, и затова му се нахвърлих. Кулагин извика полиция.

Органите на реда изобщо не възприеха сериозно неговите думи, защото представи си колко сериозно могат да звучат от един мъж с червило и с шалчета... Те се посмяха и си тръгнаха" - разкрива Нора Недкова пред Love style.

Плеймейтката е категорична, че не би влязла във "ВИП Брадър" с Кулагин, както се говори упорито напоследък. Тя харесва предаването и би участвала, само ако скандалния гримьор не е там.

"Притежавам доста качества, които хората не видяха. Умна съм, въпреки че ме изкараха глупава. Но ако този персонаж влезе в Къщата, едва ли ще мога да се разгърна добре. За съжаление моето представяне в "Черешката на тортата" не се получи така, както бях очаквала.

Просто средата, в която се намирах, ме провокира да се държа отбранително. След това хората ме нападнаха и се вдигнаха срещу мен, а не виждам какво толкова лошо съм направила. Изживях тази негативна вълна тежко, по мой си начин.

Масово приятели се отдръпнаха от мен и дори ги е срам да излизаме. Може би и баща ми изживява по някакъв начин и е обиден от това, което се пише, че не ме е възпитал добре. Но аз съм от поколението, което отрасна на улицата с другите деца, защото родителите ни работеха по цял ден. Аз съм продукт на обществото, в което живея" - твърди Недкова.

Нора говори и за отношенията си със Слави Трифонов: "Възхищавам се на Слави като тв водещ и професионалист. Нямам никакви други впечатления от него, защото не го познавам добре. Дори не знам дали бих излязла с него на вечеря, ако ме покани."

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 1 година

"Умна съм, въпреки че ме изкараха глупава."
-----------------------

Ето заради това изречение реших да отворя Фейсбука на умната и...намерих 5 правописни грешки в пост от 10-тина реда. :)

12

Анонимен

преди 1 година

Тези двамата са ментета.Хвани единия та удари другия.Излишни.

11

Анонимен

преди 1 година

По 10 статии на ден относно пейметйтки, чалгарки и всякакви. 11-тата статия на Сашето дето да ги раздава моралист и да плюе по тях. Направо му се чудя тогава какво дири в този сайт?