Снимка: Facebook

Снимки на актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова без грим плъзнаха из социалните мрежи и предизвикаха доста полемика. 24-годишната танцьорка от Варна твърди, че кадрите са разпространени от загубилите от нея претендентки за титлата.

"За 2-3 дни се сблъсках с ужасно тежки ситуации. След моята победа всяка участничка в конкурса се настрои против мен. Обвиняваха ме, че било ясно, че ще спечеля, че не заслужавам да спечеля и публикуваха в интернет пространството няколко доста лоши мои снимки, които да ме злепоставят пред аудиторията", изповяда се пред Bulgaria ON AIR тя.

Единствено подгласничката й Ана-Мария Чернева я поздравила и там може да се говори за приятелство. Двете ще участват и в роден филм.

Междувременно чаровното миньонче се е фокусирало върху оползотворяването на чека за 20 000 лв, който спечели от конкурса, пише Монитор. С част от наградата си тя ще подкрепи организации за изоставени и болни животни, а с другата ще налее основите на бизнес – отваряне на собствен бар.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук
 

Коментари Напиши коментар

47

Башка Луд

преди 1 година

Божееее, Боже!
И после, защо момченцата ставали гейове!
Ми това, ако го видиш сутринта без грим и ще получиш уплах!
Тея гуменетки, да спрете да ми ги лансирате по медиите. Това са надуваемите кукли на комплексари с меки пи....ки и повечко крадени кинти.
Тук трябва да се чуе адекватен коментар на психолог, относно отклоненията при мъжете на средна и + възраст, харесващи тез джапанки.

46

Анонимен

преди 1 година

Чаровно миньонче??? Може и да ебила преди да се обезобрази в желанието си да стане нечия играчка.

45

maxobg

преди 1 година

ле ле ,абе тая много грозна бе ,ужас !!