Снимка: Bulfoto

Не екзотичните дестинации помагат на Алисия да "презареди" след натоварен ден, а домашния уют. "Аз съм домошар човек - да си направя едно чайче, да си седна на дивана и да си почивам - това е истинският релакс за певицата от Ихтиман. - А когато съм много уморена, ми се е случвало да заспивам във времето, когато си ляга и синът ми".

Изпълнителката разказва, че се забавлява с близките си приятелки, с които често излизат на вечеря или се виждат в домашна обстановка с децата си: "Това са ми едни от най-релаксиращите, отпускащи моменти. Рядко излизам по нощни заведения, просто защото си "взимам дажбата" чрез моята работа – аз, когато пея, се забавлявам и предпочитам, когато не съм на участие, да се насладя на нощния сън, който ми липсва през повечето време.

Щастлива съм и имам много поводи да се усмихвам често, това е най-важното" - откровена е Алисия пред "Труд", която с охота споделя и професионалните си победи през отиващата си 2017 година.

Сред тях е вторият й дует с Илиян - "За последно", който за по-малко от две седмици има два милиона гледания в YouTube. И първата им съвместна песен "Нито дума" постигна страхотен успех, макар певицата да казва, че няма дефиниция за хит.

Търси хубава музика, която да я вдъхнови, а след това и всичко останало. Не крие, че доста дълго време е залагала на модерни парчета, а сега се е спряла на малко по-комерсиални, без да подценява текста.

"Важно е текстът да носи послание, важно е текстът да разказва история и думите да бъдат лесно достъпни до хората и разбираеми" - безкомпромисна е изпълнителката, която има и парче с рапъра Тото от група "СкандаУ" - "Моят рай".

А идващите празници Алисия ще отбележи подобаващо - на работа в известни столични клубове, където хем ще радва посетителите, хем ще се забавлява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase