Снимка: Булфото, архив

Популярната югозвезда Весна Змиянац отрече слуховете, че се е задомила в София. Но пък призна, че при първа възможност би си взела имот в Полите на Витоша - в "Драгалевци".
 
"Чувствам България като втори дом. Обичам страната ви и българската публика. Това продължава вече над 30 години. Пяла съм пред 50 000 души на стадион "Васил Левски". Щастлива съм, че почти всяка година ви гостувам с голям концерт и феновете продължават да са ми верни", сподели тя пред bTV и допълни, че едно от любимите й неща у нас е да кръстосва магазините по "Витошка".

"Когато дойдох за първи у вас, беше през 87-а или 88-а, по магазините нямаше нищо. Тогава получих "Чайка" от Тодор Живков, имах червена кожена тапицерия в самолета, настанена бях в скъп хотел, 50 000 души дойдоха да ме видят на стадион "Васил Левски". Всичко беше много луксозно, но нямаше какво да си купя, защото магазините бяха празни. Беше страшно време за България. Затова тогава си купувах за спомен картини и скулптури", връща спомените си Весна.

По нейния път с музиката е тръгнала дъщеря й Николия.

"Крушата не пада по-далече от дървото. Както казват – каквато е майката, такава е и дъщерята. Николия завърши университета по мое настояване, получи диплома, дойде, подари ми я и каза: "Сега вече дойде и моето време да пея", споделя Змиянац.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase