Снимка: Булфото

На 8 декември тази година студентите от цялата страна заедно ще могат да се насладят на страхотно шоу в сърцето на Родопите - Пампорово. Курортът ще бъде превзет от мащабното събитие "8 декември Фестивалът - Пампорово", което ще продължи два дни.

На една сцена ще се качат Криско, Азис, Ъпсурт, Тита и Гъмзата&Брас шоу, заедно с балет "Магаданс".

За фестивала ще се изгради ултра модерна, отопляема парти шатра, с големина 2000 кв. метра и капацитет 3000 души. Тя е иновация в България, различен вид място и начин за съвременното забавление сред младите хора. Посетителите ще могат да се насладят на грандиозно парти, заедно с най-добрите български артисти на специално изградена сцена с най-доброто озвучаване и осветление. Обстановката на терена ще е решена в екстравагантен дизайн. Светещи барове, много светлини и атракции ще са едни от малкото изненади във вечерта на звездното шоу в Пампорово.

В парти екскурзията са организирани хотели от 3 до 5 звезди. За пожелалите парти изживяването им да започне още от старта на пътуването, могат да се възползват от организирания транспорт от шест града - София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград.

Фестивалът продължава 2 дни и ще участват 36 от най-добрите изпълнители в България.

Първата вечер ще пеят Криско, Ъпсурт, Тита, Монти и Петя Алекса, DJ MG, DJ CASS и DJ NRG, докато втората е посветена на поп фолк музиката - Азис, заедно с неговия бенд Бенд , Гъмзата & Брас шоу с балет Магаданс, DJ STAMEN и DJ TONY G.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase