Кадър: VIP Brother

Както всеки сезон, и тази година Биг Брадър препита съквартирантите, за да оцени общата им култура. Този път въпросите бяха от матурата за четвъртокласници, а някои от звездите показаха, че не са внимавали в час и не могат да пишат и смятат сравнително елементарни неща.

При всеки грешен отговор "учениците" бяха разтърсвани от ток, а Тото и Дани Златков бяха основните виновници за конвулсиите на останалите. Музикантът сгреши в математическата задача, сбърка изписването на думата "безскрупулен", не позна и кой е по-голям от братята Кирил и Методий. Златков пък не знаеше какъв празник отбелязваме на 22 септември. Енджи също не блесна със знания, като не даде отговор какво празнуваме на 3 март. Алекс пък сгреши в правописа на думата "булчински".

Джулиана Гани издуха останалите като от зададените й въпроси сгреши само на един - посочи Слънцето за единствения естествен спътник на Земята. На един въпрос не отговори и Мегз, а пълен отличник бе Дани Петканов.

Общата култура на участниците по традиция предизвика много коментари в социалните мрежи, като Тото бе най-често на мушката. "Поне разбрахме защо групата на Йонислав се казва Скандау... то не било от ексцентричност, ами си бил неграмотен", подигра се зрител на шоуто.

Междувременно ситуацията в Къщата излезе няколко пъти от контрол, а Тото, Дани Златков и шеф Петров влязоха в директен сблъсък и замалко да се стигне до бой. Ракията видимо дойде в повече, но в крайна сметка страстите се охладиха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase