Снимка: VIP Brother

Всеки, който хвърля по едно око на VIP Brother е наясно, че участието на някои от така наречените звезди е свързано със сериозни сделки. Типичният пример за това е дизайнерката Миглена Каканашева.

Факт е, че около нея се завъртат едни от най-големите скандали и тя е важен участник в този сезон. Но цирковете вече идват в повече на всички. Тя отказва мисии, за да рекламира роклите си и е готова да не яде, но хората да я виждат в нейните си одежди.

Сделката си е сделка, но Мегз попада в рубриката "Бедствие на седмицата" с на пръв поглед неприятна случка.

Тази седмица тя изпадна в тежко състояние, дори в къщата влязоха лекари, за да я прегледат и да установят дали се нуждае от специализирана помощ. И докато Мегз "припадаше" в ефир, в нейната страница вече се предлагаше роклята, с която колабира.

И бдителни зрители веднага сигнализираха за странната реклама. Не е ли логично хората, които поддържат страницата й – дали майка ѝ, дали нейна асистентка, да са притеснени за здравословното състояние на Каканашева?

С поведението си те само наливат вода в мелницата, че всичките сълзи, викове и демонстрации на характер са един зле скалъпен сценарий.

Иначе вижте роклята на Мегз, с която посрещна лекарите – ако си я купите, значи целият цирк на дизайнерката си е заслужавал... Поне в нейните представи, но за нас е бедствие.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase