Източник: Reuters

Дългоочакваният нов албум на Сам Смит е почти тук. И съдейки по вече издадените песни, ще бъде толкова добър, колкото и първият. Презентирането на албума дойде и с лична изповед на певеца.

Едно от най-големите откровения, които е правил досега, е по отношение на сексуалната му ориентация. В интервю пред The Sunny Times той споделя, че не се идентифицира с пола, който му е даден по рождение.

След това носителят на "Грами" показва на интервюиращия своите две татуировки, които символизират Венера. „Имам тези татуировки на пръстите си“, казва той. „Не знам какво би трябвало да бъде определението, но се чувствам точно толкова жена, колкото съм и мъж.“

Оказва се, че Сам не може да определи какъв точно е неговият пол.

"Имаше един период в живота ми, когато нямах мъжки дрехи, наистина. Носех грим всеки ден в училище, мигли и огромни кожени палта в продължение на две години и половина", споделя още Сам.

Той се връща в началото на своята кариера и към напрежението, което изпитва тогава.

"Аз бях на 19 години, когато започнах да пиша първия си албум, току-що се бях преместил в Лондон от едно село – буквално бях единственият гей в селото. Не знаех какво искам да кажа."

"Спомням си, че в началото на кариерата си бях наричан "гей певец", а аз не исках това", казва той. "Исках първо да бъда видян като певец, преди хората да говорят за личния ми живот. Сега нещата се промениха – аз се промених. Разбирам, че може би нямам нищо против това определение."

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase