Снимка: сп. Love Style

Фики Стораро и съпругата му Гюлджан получиха, както повелява традицията, много подаръци на сватбата си по-рано този месец. Младото семейство се сдоби с уникални златни накити и предмети за дома, както и доста пликове с пари.

Бащата на младоженеца - Тони Стораро, ги изненада с апартамента, в който вече живеят в София, и един автомобил последен модел за снахата. Кумовете Галена и Галин им подариха освен плик с финикийски знаци, и меден месец до Париж. Родителите на Гюлджан им връчиха 1000 евро и куп накити.

Още по темата

Бабата и дядото на булката пък ги изненада с автомобил "Ягуар", с който да пътуват в Белгия, когато им гостуват. Повечето колеги на Фики им поднесоха своите пликове с пари. Единствено Есил Дюран сподели, че им е взела красив подарък за дома, а Кали – червени гривни със златни сърчица, за да запазат любовта си.

Гюлджан не крие, че ревнува любимия си от многобройните му фенки. Не я притеснява обаче работата му и постоянните отсъствия от дома заради участия.

Сега младоженците чакат с нетърпение първото си дете – момченце.

"Синът ни ще се появи около рождения ми ден – 3 март следващата година. Дай боже да се роди точно на моя празник. С Гюлджан решихме да го кръстим на баща ми Тунчер, но ще го наричат като него Тони. Искам да имам момче и момиче. Скоро ще започнем да правим стаята на бебето, тя ще е подарък от моите родители, и ще е в синьо. Все още не сме купили нищо. Голямата ми мечта е както баща ми се гордее с мен, така и моя син да ме радва някога. Искам да бъде много добър певец и да надмине нашите успехи с татко", заяви Фики Стораро пред сп. Love Style.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase