Източник: WENN.com

Кони Нилсен избра красива червена рокля по време на промоцията на новия филм с нейно участие "Wonder Woman" (Жената чудо).

По време на представянето му в Ню Йорк 51-годишната датска актриса накара зрителите да затаят дъх, тъй като случайно или не, полата й се вдигна и се откри учудваща гледка.

Нилсен се оказа, че не ползва бельо под роклята си, с изрязан един ръкав и смесена дължина. Все пак Кони изглеждаше напълно спокойна, въпреки инцидента, пише Daily Mail.

Актрисата продължаваше уверено да се показва пред камерите, докато зад гърба й, фотографи снимаха голите й задни части.

Актрисата бе избрала и високи черни ботуши от велур, за да удължат фината й фигура. Във филма участват още Крис Пайн, а режисьор е Пати Дженкинс ("Чудовище").

Европейската премиера на филма бе отменена заради терористичната атака в Манчестър.Иначе екипът трябваше да премине по червения килим в Лондон, но Warner Bros отмени събитието като така изрази уважението си към жертвите по време на концерта на Ариана Гранде.

Представител на студиото коментира пред MailOnline: "Нашите мисли са с онези, които са засегнати от скорошната трагедия във Великобритания. Няма да продължим плановете си за премиера на Wonder Woman в Лондон".

Вместо това американската премиера се състоя в Лос Анджелис в четвъртък вечер.Филмът е базиран на комикс и разказва историята за жена – супергерой, преди да открие пълната степен на силите си. Кони играе майката на главната героиня, в чийто образ влиза Гал Гадот. Премиерата на филма е 1 юни.

Повече новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase