Снимка: Splash

Общ преглед

Шер бе обявена за музикална икона от сп. "Билборд" на церемонията в Лас Вегас. Изпълнителката от арменски произход поднесе шоу, като се яви на сцената в доста оскъден тоалет. Въпреки, че само преди два дни навърши 71 години.

Шер дори не се бе постарала да прикрие гърдите си, като лявата бе прикрита с блестящо сърце, а дясната непокорно излизаше от тоалета й.

Мнозина завидяха на формата й, независимо, че през последните години на няколко пъти вървеше слуха, че е тежко болна и на смъртен одър. Не всички модни спецове обаче одобряват сценичната й рокля, разкриваща прекалената й голота.

Иначе на събитието Дрейк подобри рекорда за най-много спечелени награди на сп. "Билборд", като получи 13. Досега рекордът се държеше от Адел с 12 статуетки. Рапърът, който имаше 22 номинации, победи в категории, сред които най-добър изпълнител, най-добър певец, най-добър албум в класацията Билборд 200 за "Views".

Бионсе пък си тръгна с 5 награди, включително за най-добра певица.

Отличието за най-добър нов изпълнител беше връчено на Зейн Малик. Metallica пък грабна приза за най-добър рок албум на годината.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар