Снимка: Love Style

Фолкпевицата Глория категорично отрече да е ходатайствала дъщеря й Симона Загорова да влезе в "Гласът на България".

"Това би означавало да унижа първо себе си и после нея. А и никога не съм ползвала евтини похвати", заяви изпълнителката пред сп. Love Style.

Тя иска Симона й да има равен старт старт с всички други и това да е нейната битка.

"Майка ми нито ме бута на сцената, нито ходатайства. Тя просто е човек, на когото мога да се опра. Нормално е да има хора, които не те харесват, но ме натъжи коментарът, че е нагласено аз да съм в "Гласът на България", защото съм дъщеря на Глория. Как ще е нагласено, като там аз се боря сама! Майка ми не е до мен на сцената и не пее вместо мен. Мисля, че ми е двойно по-трудно от останалите участници, тъй като майка ми е много известна и аз трябва да оправдая очакванията на хората", споделя Симона.

Тя обаче не се дразни от приказките, че имитира майка си. Признава, че гласовете им на моменти си приличат, но не го прави умишлено.

"В мое лице има добър пример. Ще предам на дъщеря си моя опит за музикалния бизнес и за сцената. Ще я насочвам как да прави пари с таланта си. Симона не е глезла, живеем нормален живот, без излишни паради", обяснява фолкпримата. А Симона допълва, че нейната майка й е помогнала да си вземе кола, но тя си изплаща една част от нея.

Глория признава, че е щастлива в личен план, защото е обичана и обича. Симона обаче все още не познава нейният приятел.

"Надявам се скоро да ме запознае с него. Аз я виждам колко е щастлива и се радвам на това. Когато тя прецени, ще ми го представи", категорична е младата певица.

Самата Симона пък е сериозно обвързана от 4 години с приятеля си Симеон. Двамата все още не живеят заедно и не мислят за брак, но не изключват възможността това да се случи един ден.

Коментари Напиши коментар

20

Боби

преди 4 години

Също да вметна, че Илия Загоров е един добър и талантлив човек и композитор, а Глория е жена с характер и принципи, устояла на простотиите в жанра си и на превратностите на времето. Предполагам, знаете, че прави авторски песни и пее за смислени неща, не се излага наляво-надясно за щяло и нещяло... за разлика от колежките си може да върже две смислени приказки, така че не я причислявайте към чалгата - тя си е тя, просто вие сте невежи и това не говори добре за вас. Оставете хората на спокойствие

19

Боби

преди 4 години

Който не е слушал как Симона изпълнява бг музика и световни парчета и евъргрийни, нали знае, че няма право на глас и на хейт по-конкретно? Държавата ни е на този хал, защото освен да плюем, очевидно друго не знаем. Симона е нормално младо момиче с амбиции. Ще й е много трудно, но ще успее. Важното е да намери своя образ и майка й по-малко да я подпира. Между другото, двете имат страхотни дуетни песни - едва ли сте ги слушали, но само да ви кажа, че скоро по-свестни песни не са се появявали.

18

Анонимен

преди 4 години

Кой я пита за колата й, та се обяснява.