Снимка: Reuters

Холивудският актьор Брад Пит е подал съдебен иск за съвместно попечителство над децата им с Анджелина Джоли, с която е в процес на развод, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС.

Още по темата

От документите, подадени в съда от адвокатите на Пит в отговор на иска на Джоли за разтрогване на брака им, става ясно, че актьорът не е удовлетворен от претенциите й за самостоятелно попечителство над децата и иска равни права в отглеждането им, пише БТА.

Актрисата подаде молба за разтрогване на 19 септември. В иска си за развод холивудската звезда настоя за пълно попечителство над трите биологични и трите осиновени деца на бившата двойка на възраст между 8 и 15 години.

На 30 септември стана известно, че Джоли и Пит са стигнали до временно съгласие по опека над децата за срок до 20 октомври. Съгласно документите, шестте деца са дадени на майката.

People пише, че бащата е успял да се види с децата си, като срещата е била трогателна, въпреки присъствието на психотерапевт. Все пак изданието отбелязва, че Мадокс не е присъствал.

Самата Анджелина обвини Брад в употреба на алкохол и наркотици, а актьорът доброволно даде анализ, за да докаже, че това не е истина. Пробите са били отрицателни.

Бранджелина са заедно от 2005 г., а сключиха брак на 23 август 2014 г. 41-годишната Джоли и 52-годишният Пит имат три биологични и три осиновени деца – камбоджанецът Мадокс, виетнамецът Пакс, етиопката Захара, дъщеря им Шайло и близнаците Нокс и Вивиян.

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 5 години

Дано децата да не приличат на Джоли

2

българин

преди 5 години

Жалко че се случва това с тях. Стискам палци да си оправят отношенията.

1

Анонимен

преди 5 години

Правилно. Поне външно изглежда по-уравновесен от нея.