Снимка: Facebook

Адвокатите на Емилия Цветкова, по-известна сред феновете на фолка като Емануела, ще заведат дело за клевета срещу Глория Петкова, научи "Монитор". Повод за крутите мерки са твърденията на модела, че Емануела си има "тарифа", често ходи на участия "в офиси" и няма никакви скрупули относно мъжете, когато й се предложи прилична сума.

"Как се гледат тия две деца иначе! И не е вярно, че майка й и моята майка са добри приятелки, те се познават, нищо повече. Майка й е абсолютна селянка", сподели във "ВИП брадър" Глория. На въпрос на Рени откъде знае това брюнетката, която се подвизава и като DJ в нощна София, отсече: "Майка й се е изповядала на майка ми."

Тежките думи Глория изрече, след като Емануела я предложи за изгонване от Къщата, под предлог че не вижда дамата в нея, че избухва в плач, щом й се повиши тон, и пие от обяд. "Не може да ме нарече алкохоличка пред цяла България", ожали се Глория.

От предаванията на живо до момента става ясно, че Емануела все още не знае за квалификациите, които Глория е изрекла по неин адрес. "Със сигурност е в неведение, защото в противен случай нямаше да остави тази случка без коментар. Обвиненията са тежки, но майката на Емануела не желае да се принизява на нивото на Глория, като коментира публично", обясниха от екипа на звездата.

Докато изпълнителката бетонира статуса си на най-обсъжданата жена в Къщата, за малкия й син Митко и големия Христо се грижи майка й. Певицата вижда децата си веднъж седмично като близък човек й ги води в студиата на шоуто в Нови хан. Да не губи контакт с момчетата си, е изричното условие, с което Емануела се е съгласила да влезе в риалитито.
 

Коментари Напиши коментар

20

1488

преди 4 години

За първи път я виждам и чувам тази Глория. Какъв ВИП е точно тя? Идея си нямам.

19

Анонимен

преди 4 години

Пблична тайна е, че и "моделките" са високоплатени .роститутки.Явно нукому неи3вестната глория се котира по-евтино от чалгарката и 3атова е истерична и се налива денонощно.

18

Край

преди 4 години

Не знам адвокатите ама аз ако я хвана...