Снимка: сп. Elle
fallback

Ким Кардашян и нейният съпруг Кание Уест живеят близо до Лос Анджелис в дом на китно хълмче, сред гора от широколистни дървета.

Имението на Ким можем да категоризираме по вид като типична английска провинциална сграда, чиито екстериор е модернизиран с по-нов тип материали, но основни си остават камъка и дървото. Нотката от Великобритания вероятно се дължи на произхода на майка ѝ, която е с шотландско-нидерландски произход.

Акцентът в къщата е поставен върху парадния вход на имението. Фасадата разполага с безпогрешна симетрия, която се наблюдава дори в озеленяването. Може би Ким очаква гости, защото е оставила относително голямо пространство за посрещане на коли.

Още отвън забелязваме любовта й към камъка, конкретно към мрамора и тъмните тонове на кремавия пясъчник.

Имението, разположено на няколко декара, разполага с четири постройки, главната от които е разделена на три корпуса. Кардашиян разполага с огромна зелена ливада, лозе, фонтани, басейни и колкото искате беседки за почивка. Не сме сигурни обаче колко точно са спалните в тази гигантска постройка. По всяка вероятност са над 6.

С изненада откриваме, че интериорът на новото имение е нeочаквано студен, но и уютен. В нейната огромна всекидневна, която се шири по продължението на три помещения, откриваме една семпла обстановка, чиито мебели носят характера и цветовете на орех, мраморни твърдини, лен и кожа.

Постигната е забележителна еклектика, за която са характерни заемки от модерен, класически и северен стил. Вместо кичозни полилеи, Ким е пожелала осветителни тела от резбовано дърво и тук-там дизайнерски изпълнения от инокс. Навсякъде деликатно се прокрадват, както казахме по-рано, каменни фигури, стилизирани в арки, декоративни орнаменти за камината и основи за маси.

Сексапилната звезда определено обича да готви. Нейната кухня е необикновена именно заради изчистената си същност – без крещящи декорации и елементи. Мебелите са нещо средно между съвременен и ретро стил. За пореден път наблюдаваме присъствието на  кристалната скала, чиито сегменти са перфектно стилизирани в цялостния облик на кулинарния кът. Нещо повече – трите островчета в кухнята са завършени именно с бял мрамор.

Трапезарията, която граничи с всекидневната и кухнята, откриваме в контрастни черно-бели тонове. Може би, единственото кичозно място в къщата, е залата за хранене. Впечатление прави трапезата, която е изработена изцяло от метаморфна скала – полирана, за да разкрие красивите пластове, натрупани през вековете.

В една от спалните, в които Кардашиян е допуснала фотографи, се забелязват красиви дървени греди от масив, каквито има и на целия втори етаж. Тяхна е вината за това чувство на топъл уют. По-навътре, до прозореца виждаме приятна нисша, заслана с малък матрак, която вероятни е предназначена за четене. В общ план материалите, вложени в спалнята, са характерните за къщата камък, дърво и естествени тъкани.

Но каква баня само! Санитарните и СПА възли на Кардашиян радват окото с отличната си изработка и разположение. Ким разполага с прекрасна вана, мебели от масив в средиземноморски стил и, разбира се, мраморни плочки за подова настилка. На друго място в къщата откриваме душ кабина с кафеникава мозайка и месингова батерия.

Известната дама полага грижи за кожата си в собствената си парна баня, а ще познаете ли с какво е облицована? Да, отново камък.

Отвън откриваме голям басейн с джакузи, водно огледало с фонтани и по-малки шадравани. Както изглежда, Ким обича да се наслаждава на природата с чаша кафе и приятелски кръг. Тя не жали средства, за да поддържа гигантските си градини зелени и красиви.

Имението на Кардашиян разгледайте в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

ШибиРиби

преди 8 години

И дечица пърхат по коридорите а възрастните акат на килимите

3

Анонимен

преди 8 години

До скукаКато трън *** бяла пета

2

Даола

преди 8 години

Най-луксозното нещо там е съпругът !

fallback