Снимка: Southern Living

Рийз Уидърспун е една от най-успешните актриси – южнячки, направили кариера в Холивуд. В новия брой на списание Southern Living тя се завръща към своите корени.

Ето и няколко акцента от интервюто с 39-годишната актриса:

За това, какво е мотото ѝ в живота: "Да не се нося в размъкнати, спортни панталони и да не излизам без грим. Така съм възпитана. Баба ми винаги казваше, че ако една жена изглежда добре, тя се чувства добре. Това е принцип, който следвам през целия си живот, независимо дали правя филми или съм у дома с децата."

За балансирането на личния и професионалния си живот: "Никой не може наистина да го прави перфектно. Мисля, че обичам децата си с цялото си сърце и гледам да правя най-доброто, което мога като майка. Но знаете ли, точно сега се чувствам тъжна, защото моето малко, 2-годишно момче ми липсва, дъщеря ми е на път да завърши прогимназията и да замине в колеж, а големият ми син има голф турнир този уикенд, а аз не знам дали ще мога да ида да го гледам. Има някои жертви, които човек прави в името на кариерата си и го боли сърцето понякога, но моите деца ми казват, че са горди от това, което съм постигнала, а това означава всичко. Израснала съм с работеща майка и винаги съм уважавала нейната професия."

За нейната лична икона, пред чийто талант се прекланя: "Вие знаете ли, че Доли Партън може да свири на седем инструмента? Обичам Доли толкова много, че не мога да се понасям! "

За да видите снимките на Рийз, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase