Снимка; Getty Images

Дженифър Анистън и Джъстин Теру направиха официална своята връзка и вече са женени! Двойката е сключила брак в присъствието на повече от 70 гости, роднини и приятели, в тяхното имение в Бел Еър, Калифорния, което двамата купиха за 21 милиона долара.

Сватбената церемония се е състояла в сряда, съобщава списание People. Според източник на медията, гостите, които са присъствали, дори не са знаели, че отиват на сватба, а им е било казано, че поканата е за парти за рождения ден на Теру.

"Джен и Джъстин искаха да изненадат своите гости и те наистина бяха искрено изненадани", споделя информаторът на People.

Все още не са известни много от детайлите около тържеството, но се знае, че сред звездните гости са били колежките на Дженифър от сериала "Приятели" Кортни Кокс и Лиса Кудроу, певицата Сиа, Челси Хендлър, Емили Блънт, Джон Красински, Елън Дедженеръс, Лейк Бел, Скот Кембъл и радиоводещият Хауърд Стърн.

Според сайта TMZ на партито е имало огромна торта, на върха на която са били поставени две куклички, изобразяващи младоженците, а церемонията е била водена от пастор.

46-годишната Анистън и 43-годишният Теру са двойка от 2011-та година, като те се сгодиха година по-късно, на 41-ия рожден ден на Джъстин (10 август).

Оттогава насам непрекъснато имаше слухове, че са на път да се оженят, че са се оженили, разделили, събрали, но в крайна сметка никога досега нямаше потвърждение на тези слухове.

Още звездни новини прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase