Снимка: Nylon

Чаровната дъщеря на попзвездата Лени Кравиц и актрисата Лиса Боне - Зоуи, позира за корицата на новия брой на списание Nylon.

26-годишната звездна наследница си проправя успешно път в Холивуд като вече участва в хитове като "Дивергенти", „Insurgent“ и „Mad Max: Fury Road“ и др.

Въпреки това обаче, фината актриса твърди, че има какво още да иска от кариерата си.

Ето и няколко акцента от интервюто със Зоуи:

За своята расова идентичност (тя има доминикански, руски и афроамерикански корени): "Аз се идентифицирам като човек от бялата раса, но другите хора сякаш ме идентифицират с черната култура. Черната култура е толкова по-дълбока от това, което се вижда в медиите! Аз знам това и смятам да превърна в своя кауза като актриса да накарам хората да разберат, че черната култура излиза много извън хип-хоп музиката."

За приятелката си Майли Сайръс: "Бях впечатлена от това колко много Майли всъщност обича музиката. Едно от нейните любими занимания е да седне и да слуша записи, и тогава не иска да говори с никого. Това е готино, защото и аз съм същата."

За ролите, които не е успяла да получи: "Не мога да се правя на най-добра приятелка на всички, за да получавам определени роли. Не искам и да играя ролята на момичето от гетото. Не че е толкова важно, но са ми предлагали много роли на момичета, с които не се идентифицирам. Във филма за Батман "Черният рицар: Възраждане" пък не ми дадоха ролята, защото ми казаха, че имам твърде "ърбан" визия, което ме ядоса."

Вижте снимките на Зоуи в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase