Снимка: Facebook

Десислава призна, че 4-годишната й връзка с ММА боеца Светлозар Савов-Зарко е приключила, защото тя не е искала да забременее от него.

В интервю за сп. "Story" пайнерката разкри подробности около раздялата им, заявявайки, че не трети човек е бил причината за този развой в личния й живот.

"Зарко искаше да се съберем, искаше семейство и дете и изтълкува новата крачка в кариерата ми като вид отказ от моя страна. Което не е така. Пяла съм до 5-ия месец на бременността ми с Майки, на мен работата не ми пречи да имам дете - една малка почивка и после, като се възстановиш, продължаваш. Но той беше убеден в своята истина, което малко по малко пречупи нещата помежду ни и ни отдалечи", твърди Десислава.

"Имаше много спекулации почти през цялото време. Ние почти четири години бяхме заедно и като казвам бяхме, вече не сме заедно. Не мислех, че ще съобщя това и ще го кажа, но може би, понеже съм обществена личност, хората се интересуват какво се случва. Без да влизам в подробности, мога само да кажа, че не сме заедно. Искам да допълня, че причината не е нито друг мъж, нито друга жена, просто някакво стечение на обстоятелствата", допълни тя.

Десислава подчерта, че двамата са се разделили, докато все още се обичат, а като причина - разминаване в очакванията и от разстоянието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase