Джеймс Марсдън; Снимка: Getty Images

Джеймс Марсдън е от онези актьори, които привличат като магнит. Той има чар, неустоима усмивка и сини очи, на които малко жени биха устояли. Актьорът може да се похвали с роли в различни тип филми – мюзикъли, исторически, романтични.

41-годишният актьор е баща на три деца, а наскоро бе сниман в компанията на прясно разделилата се с Брадли Купър – Суки Уотърхаус. Преди време пък медиите приписваха връзка на Джеймс с Нина Добрев.

Отвъд познатите факти за звездата, представяме ви няколко интересни, но по-непознати такива. Ето ги и тях:

1. "Най-доброто в мен" не е първият филм по адаптация на Никълъс Спаркс, в който Джеймс Марсдън участва
В най-успешния филм по роман на Спаркс, а именно „Тетрадката“ актьорът няма щастието на играе главната роля. Тя е поверена на Райън Гослинг, а за Джеймс остава образа на красивия годеник на Рейчъл Макадамс. В интервю звездата споделя, че е мислел, че „Тетрадката“ няма да постигне голям успех. Е, понякога и добрите грешат!

2. Джеймс Марсдън замества Пол Уокър в "Най-доброто в мен"

Първоначалният избор за главна мъжка роля в романтичния филм е бил Пол Уокър. След като актьорът загива трагично в автомобилна катастрофа обаче, режисьорът трябва да избира между Джеймс и Джо Манганиело. Този пък Марсдън се сдобива с главната роля в адаптацията по Спаркс и става любимец на публиката.

3. Актьорът има дете от модел скоро след развода си

В края на 2013 година Джеймс става баща за трети път. Бразилският модел Роуз Коста ражда син на холивудската звезда само няколко месеца, след като той се развежда със своята съпруга.
Според някои медии Коста изневерила на гаджето си със сексапилния актьор. Роуз трябвало да се върне в Бразилия, за да поднови визата си. По пътя решила да остане за два дни в Маями, като по същото време Марсдън също бил там. Двамата се запознали и прекарали нощта заедно.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase