Снимка: сп. Harper's Bazaar

Кристен Стюарт се носи като мъжкарана в личния си живот, а от шест месеца се появява навсякъде с приятелката си Алисия Каргайл, за която се говори, че е нейно гадже.

В същото време, когато става въпрос за нейна поява на червения килим или в списание, Кристен винаги изглежда много нежна, фина и женствена.

Точно такава е и в новата си фотосесия за британското издание на списание Harper's Bazaar (юни/2015).
Ето и какво споделя в интервюто 25-годишната екс приятелка на Робърт Патинсън:

За сексизмът в Холивуд: "Жените актриси неизбежно трябва да работят много повече от мъжете, за да им се обърне внимание. Холивуд е отвратително сексистко място. Това е ненормално и много обидно!"

За своите секссцени: "Мразя да снимам такива сцени, когато са напълно измислени. Тогава е гротескно и ми е супер неудобно. В "Здрач" трябваше да направим най-епичната секссцена на всички времена. Тя трябваше да бъде неземна, нечовешка и да показва най-вълнуващия възможен секс, който можете да си представите. Ние с Робърт се чудехме как да постигнем това. Беше си агония, което е гадно, защото аз наистина исках да се получи."

За своето тегло: "Аз напълнявам малко, когато ям чийзбургери и съм щастлива и спокойна в личния си живот. Когато съм нервна или работя много - отслабвам. Теглото и сънят ми са свързани с нервната ми система. Когато не се наспивам - слабея без причина."

За да видите най-женствените и нежни визии на актрисата, както и нейната сесия за Harper's Bazaar, посетете галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase