Снимка: HollywoodReporter.com

Дженифър Анистън засне поредната си очарователна сесия, този път за новия брой на списание Hollywood Reporter.

В интервюто актрисата за първи път директно заявява, че винаги е искала дете и че продължава да се надява да стане майка в бъдеще.

45-годишната актриса показва невероятните си крака от корицата на изданието и разкрива, че между нея и Брад Пит няма лоши чувства.

Ето и няколко акцента от интервюто със звездата от „Cake“:

За това, че като дете е страдала от дислексия: „Като малка носех очила и вярвах, че не съм много умна. Просто не можех да си задържа вниманието върху нищо в училище – имах трудности. Едва по-късно разбрах, че това е било заради дислексията. Едва след като го разбрах, усетих, че този факт ми е нанесъл травма.“

За възможността да има деца в бъдеще: „Слушайте, това е една тема, която е толкова изтощителна за мен. Наистина се изнервям от тези въпроси! Истината е, че това е много лично. Кой знае дали ще ми се случи? Винаги съм искала дете и с Джъстин даваме най-доброто от себе си, това да се превърне в реалност.“

За отношението си към бившия си съпруг Брад Пит (който преди 10 години я изостави заради Анджелина Джоли): „Ние с него не си комуникираме ежедневно, но между нас няма лоши чувства. Аз му мисля най-доброто, а съм сигурна, че и той иска аз да съм щастлива. Никой не е направил нищо лошо. Понякога нещата просто се случват – така е писано. Омръзна ми нашата история да бъде дъвкана като безкрайна сапунена опера. Това е нещо от миналото и вече не е актуално. Моля ви, спрете да я коментирате!“.

За да видите снимките на Дженифър, посетете галерията на Tialoto.bg.

Коментари Напиши коментар

25

Виждам

преди 7 години

До Анонимен 24Това не е "жената" бе толкова ли сте прости или ви плащат да се правите на такива!Оскаш л ида ти го преведа: Through her mother, Jennifer is a direct descendant of the royal House of Stuart of Scotland.Как може, налагайки свобода, да се кефите на НЕсвобода?Тя не е свободно-пазарен продукт, а изкуствен, създаден за да ви манипулира!

24

Контрацептив

преди 7 години

Жената точно за това си печели милионите , защото много индивиди , подвластни на масовата лесносмилаема филмова / и не само/ зомбировка , водени от най - елементарно стадно чувство , се кефят на бездарни /според мен / сериали с още по - бездарни сценарии, в които участват подобни "умни и красиви" като въпросната актриса . И Мърфи го е казал: "Ако случайно те направят професор - след време започваш да приличаш на това , на което са те направили "

23

Анонимен

преди 7 години

Жената си печели милионите, а вие сте тръгнали да спорите и да коментирате дали била проста, дали умна, дали незнам си какво - смешни сте - Станете известни и вие , печелете като нея , достигнете нивото й и тогава коментирайте!!!