Кандис Суонепол; Снимка: Victoria's Secret

Знаете, красотата е субективно понятие. Сигурни сме, че има хора, които не харесват Анджелина Джоли и дори не я намират за чак толкова хубава. Всъщност това е прекрасно, защото какъв ли щеше да бъде светът, ако всички мъже въздишаха само по един определен тип жени?

Между красива и секси жена има разлика – разбира се, двете понятия могат да се съчетават в една дама, но в различните моменти едното от тях надделява повече от другото. Що се отнася до секси – тук също има голяма доза субективизъм. Това си личи и от дефинициите на едни от най-желаните и известни мъже, с които те описват какво намират за секси у жените.

Прочетете какво споделят популярните господа и не забравяйте, че най-важното е вие самите да се обичате, да се чувствате уверени в себе си, както и да вярвате в способностите си:

Лени Кравиц: Елегантното остаряване

„Иска ми се повече жени да бяха по-естествени. Аз мисля, че много от тях се влияят от това по какъв начин обществото изисква те да изглеждат.... променят се с толкова много пластични корекции. Мисля, че грациозното остаряване е най-красивото. Когато виждате по-възрастна жена, която остарява естествено и се поддържа, това е много по-секси. Аз гласувам за натуралните жени“.

Мненията на останалите звезди прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase