Певицата ДесиСлава заяви, че е готова за второ дете. Напоследък певицата е влязла в ролята на детегледачка и помага активно в грижите за детето на една от сестрите си.

Менторката на риалити формата „Гласът на България“ изцяло се е отдала на задълженията си на леля, помагайки на сестра си Ина, която роди момиченце на 23 юли в Швейцария. Там тя е омъжена за хърватин, но в момента семейството е в България и гостува на Деси.

„Малката се казва Вивиан. Чувствам се странно. Сменям памперси, все едно го правя за първи път, а вече имам 13-годишен син!“, казва певицата пред списание LOVE style.

„В момента репетирам за второ бебе. Вече мога да кажа, че съм готова за тази крачка. Приятелят ми Зарко също много иска да имаме дете, но тъй като аз ще трябва да прекъсна временно кариерата си, ме е оставил да преценя кога да стане това“, допълва тя.

Певицата и гаджето ѝ – ММА боецът Светлозар Савов, все още не живеят заедно, тъй като той има доста ангажименти в родния си град Русе, а пък тя живее в София, където синът ѝ Майки учи.