Снимка: Twitter

Общ преглед

Женската тоалетна в нов суши ресторант в Сан Диего е толкова запленяваща, че когато момичетата влязат, не искат да излизат никога повече, пише Одитисентрал. Всеки сантиметър от стените в тоалетната е покрит със снимки и плакати на холивудския актьор Райън Гослинг. Това превръща санитарното помещение в любимо място на дамите.

Момичетата посещават японския ресторант "Bang Bang", за да надникнат в тоалетната. Те си правят снимки "заедно" с Гослинг и ги публикуват в интернет.

Това е брилянтен маркетингов трик - въпреки че ресторантът е отворил едва през юли, вече има много мнения за него. Хората се стичат да видят прословутата тоалетна и никой не обръща внимание на храната и атмосферата в заведението.

"Ние сме обзавели така ресторанта, че той да бъде в крак с новите тенденции и да приканва човек да го снима и да споделя снимките в социалните мрежи.", обяснява Фарли Лукас, един от мениджърите на "Bang Bang".

Той допълва, че Райън Гослинг е техен добър приятел и от ресторанта предполагат, че той няма нищо против да бъде лице на женската тоалетна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар