Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Певицата Десислава си подари почивка на Сейшелите. Тя прекара там една седмица, като още на третия ден от престоя си Деси толкова харесала това райско място и звъннала на фотографа Костадин Кръстев – Коко, за да заснемат новия ѝ клип.

Фотографът стегнал багажа си за 2 часа и се качил на първия самолет за Сейшелите. Там заснели клип към новата песен на Десислава.

„Бях с една моя приятелка Калина (между другото песента ми с Бой Джордж и Марк Ведо „Калино моме“ е посветена на нея). Изкарахме чудесно, даже свършихме добра работа с видеото. Остава да се монтира и го пускам. Понякога е много добре да съчетаеш полезното с приятното“, сподели Деси.

Десислава не пропусна да спомене колко много ѝ липсва приятелят ѝ - ММА боецът Светлозар Савов, който сега е в Америка. Това е третото му посещение в страната на неограничените възможности. Там спортистът се готви за мач в края на месец март.

„Не сме се разделяли за толкова дълго никога“, с мъка заяви Десислава. „Не приемам това като тест за връзката ни – сигурна съм в човека до мен!“, допълни певицата.

Съвсем скоро излиза новата песен на Деси по музика на Иво Моллов – Гугутката.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase