Снимка: сп.The Red Bulletin

Топ скиорката Линдзи Вон се сблъска с много възходи и падения през 2013-а г. Тя започна нова връзка с мегабогатия и известен голф играч Тайгър Уудс, но в същото време претърпя две сериозни контузи, които се превърнаха в сериозна заплаха за кариерата ѝ. За щастие Линдзи се появява в нова еротична фотосесия, на която изглежда в отлична форма.

Звездната спортистка позира в оскъдно секси облекло за списание Red Bulletin. Кадрите са направени малко преди Вон да контузи коляното си по време на тренировка миналия месец (на 19 ноември тя претърпя инцидент на пистите в Колорадо).

За изданието 29-годишната блондинка позира на боксов ринг в черни спортни екипи, които разкриват стегнатото ѝ тяло.

Олимпийската шампионка заявява пред списанието, че истинският ѝ живот не е да позира за бляскави събития под ръка с Уудс. Тя казва: "Червените килими са просто игра, както когато си малко момиченце и искаш да се облечеш като принцеса и да се огледаш в огледалото. Моят живот е усилени тренировки, много пот и ставане в пет часа сутринта."

Вон споделя, че денят ѝ минава най-вече в тренировки, а не във фотосесии и гримиране, както някои хора си мислят.

Линдзи претърпя операция и дълга рехабилитация на коляното, след като скъса сухожилие на Световното първенство в Австрия през февруари. Тя обаче се надява след два месеца и половина да може да участва в Зимните олимпийски игри в Русия (22-те зимни Олимпийски игри ще бъдат между 7 -23 февруари 2014 в град Сочи, Русия) въпреки новата си травма.

Скиорката споделя, че след толкова много проблеми се чувства като истински воин: "Нищо не може да ме накара да спра да се браня със своето резервнo копие и щит и да продължа да се боря за мечтите си."

Тайгър и Линдзи обявиха, че се срещат през март тази година. И двамата имат по един развод зад гърба си, но Вон няма деца от първия си брак за разлика от Уудс, който има син и дъщеря от модела Ерин Нордегрен.

Вижте снимките от сесията в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase