Общ преглед

Ако в България имаше модна полиция, със сигурност щеше да има достатъчно работа на снощния концерт на телевизия "Планета". По принцип освен като спектакъл всеки рожден ден на медията се превръща и в надпревара за най-оригинален тоалет.

Номер едно сред модните грешници е Роксана. Ромката се появи с жълт плащ и корона, която поне на външен вид прилича на евтин внос от азиатско. Тези, които пристигат по 100 бройки за левче. Желанието й да прилича на принцеса рухна съвсем, след като свали наметалото и остана по бельо, което далеч не подчертаваще природни прелести. Не е ясно как и тийнейджърската публика възприе кака си Роксана и дали няма след концерта психически затормозени след неуспешния опит за еротика.

Една от легендите в жанра - Ивана, вдигна залата на крака, но определено не бе подбрала правилния тоалет. Поздравления, че е избягала от класическото черно, но кройката, наподобяваща "Малката русалка", определено не бе подходяща за визията й.

"Белезници" заслужава и Пламена. Изпълнителката, която още след участието си в Music Idol започна да ходи по ръба на скандалното, се появи на сцената по бельо. Единственото му "достойнство" бе, че почти извади на показ работата на пластичния хирург. Силиконовите й "моцарелки" трудно стояха мирни и тя през няколко минути ги наместваше, от което пострада замислената хореография.

Ани Хоанг също е спестила средства и време да се допита какво да облече. Лъскавите метални кръгчета тип "пендарите на баба" не са достатъчни да кажеш, че това е сценичен тоалет. Гледката бе още по-гротескна, когато до нея застана Люси в кюстюм. Двамата изглеждаха като "млад меринджей в дискотека и виеща частен танц гърла". Златистата лентичка в косата само засилва този ефект.

Магда пък сякаш искаше да влезе в ролята на секси състезателка по художествена гимнастика. Черно боди с черни чорапи обаче са далеч от еротиката и добре че в началото бе преметнала змия, та отклони погледите в посока на студенокръвното.

Андреа също заслужава моден арест. Не толкова заради процепите, от които кокетно надничаха зърната й - може би най-известните в републиката през последните пет години, след като на всеки концерт са "пускани на свобода". Съчетанието с короната обаче я оприличи повече на кандидатка за мис в конкурс на Митьо Пищова.

Ако трябва да посочим своите фаворитки за най-стилно облечени, това безспорно са Глория и Мария.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар