Майли Сайръс. Снимка: Reuters

Певицата Майли Сайръс се присмя на старомодните майчински съвети на някогашната бунтарка Шиниъд О'Конър за новия й образ на лошо момиче, съобщи Ройтерс.

Шиниъд О'Конър призова в открито писмо младата си колежка да не сексуализира толкова образа си. "Много съм загрижена за теб, защото хората около теб са те подвели да мислиш или са те насърчили да мислиш, че като се показваш гола и лижеш топката за разбиване на сгради, си "готина" - написа 46-годишната ирландка.

Тя го направи, след като журналисти поискаха от нея да коментира думите на Майли, че новия й образ на фатална жена е моделиран по видеоклипа на Шиниъд О'Конър от 1990 г. за песента "Nothing Compares to You", където по лицето й се стича една единствена сълза, пише БТА.

"Шиниъд, нямам време да ти пиша отворено писмо, защото тази седмица участвам в предаването "Сатърди найт лайв" - написа в Туитър девойката. Тя се подигра с по-възрастната певица, като пусна нейни съобщения от Туитър от миналата година, в които моли почитателите си да й препоръчат психиатър. О'Конър публикува ново писмо на сайта си, в което обвини Майли, че е безотговорна.

Преди много години Шиниъд О'Конър скъса снимка на папа Йоан Павел Втори в телевизионно предаване и призова "Борете се с истинския враг!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase