Семейство Бекъм, Снимка: Reuters

Едно от най-желаните отличия за всяка дама е да бъде наречена модна икона. А когато това се отнася за цялото ѝ семейство, то определено може да се почувства горда. Виктория Бекъм сигурно сияе от щастие, след като точно нейното семейство бе отличено то сайта TVBet.co.uk като „най-стилно".

Дамата усърдно се труди в света на дизайнерите, където място е намерил и съпругът ѝ Дейвид ( със своята линия за бельо) , а наскоро и средният им син Ромео засне рекламна кампания за марката Burberry, на чиято пролетно-лятна колекция е лице.

„Още откакто Дейвид и Виктория започнаха да излизат заедно през 1999 г., те се наложиха като двойка, която диктува тенденции в модния свят. Това очевидно се предава и на децата им", каза човек, работещ за сайта.

На второ място идва кланът Кардашян, представен в света на модата най-вече от Ким и малката Кендъл Дженър.

Трета позиция е окупирана от друго многодетно семейство – това на Бранджелина. А любимците на Обама – Джей Зи и Бионсе, са четвърти. Те дори успяват да изпреварят сестрите Мидълтън, които затварят петицата.

„Хубаво е да видиш как музикални величия като Бионсе и Джей Зи успяват да изпреварят нашата кралска фамилия", обяснява говорителят от TVBet.co.uk.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase