Жерар Депардийо. Снимка: Reuters

Жерар Депардийо е бил отведен в полицейския участък, след като паднал от скутера си след употреба на алкохол в Париж.

Звездата от „The Green Card" е бил задържан, след като е бил засечен да кара превозното средство под влиянието на алкохол в четвъртък следобед (29.11). Ройтерс посочва, че 63-годишният актьор е бил отведен на разпит след малък инцидент, вследствие на който си наранил лакътя. Други пострадали няма.

Още по темата

В кръвта на Депардийо са измерени 1.8 промила алкохол при допустими за шофиране 0.5 промила. Жерар е платил съответната такса и е бил освободен.

Това не е първият „инцидент" зад волана на звездата. През август той се сби с шофьор на кола, който подаде жалба срещу него за нанасяне на телесна повреда. Актьорът си призна, че е ударил другия шофьор, но обясни постъпката си с факта, че се почувствал застрашен.

Миналия август пък френската звезда предизвика скандал, след като бе свален от полет на Air France, защото бил хванат да уринира на пътеката. Според очевидци тогава актьорът отново е бил пиян.
 

Коментари Напиши коментар

32

пантуди

преди 10 години

още неколко килца и ще влезне в модната линия на Фидосова ...

31

Анонимен

преди 10 години

Три пъти в годината се напил и вече е по вестнинците, а наште артисти не изтрезняват, пък и сини лампи имат по колите си, също като някои наши певциА те пък възпяват полицията и тя ги пази, няма да ги кара да духат

30

Анонимен

преди 10 години

Къв ти скутер бе? Като го гледам на снимката, най-малкото валяк му трябва, че да се побере.