Снимка: сп.Essential Homme

Не може да не сте забелязали добре сложения блондин, който е една от звездите на „Здрач". Това е Келън Луц и е познат на феновете на сагата като вампира Емет Кълън.

Своя мъжествен сексапил, както и проницателния си поглед хубавецът демонстрира от корицата на последния брой на мъжкото списание "Essential Homme" (ноември/декември 2012),

Красивият американски модел се наложи като актьор покрай вампирската поредица, но се надява, че кариерата му в Холивуд тепърва предстои.

След като го видите за последен път като добрия вампир Емет в „Здрач: Зазоряване – част 2“, ще можете да се насладите на хубавото тяло на красавеца от Северна Дакота в римейка на „Тарзан", който ще се появи по кината през 2013 година.

Ето и какво споделя със списанието 27-годишният Келън:

Защо е зарязал моделската кариера, за да стане актьор:

"Баща ми оплешивя сравнително млад, така че знаех, че няма да съм достатъчно красив прекалено дълго, за да имам продължителна кариера като модел. Никога не бях взимал уроци по актьорско майсторство, не бях заставал и пред камерата, но ми хареса. Научих много за себе си покрай тази професия и разбрах, че в нея мога да вложа повече индивидуалност, отколкото съм предполагал. В модата по-трудно можете да изразите себе си, отколкото е в киното."

За ролята си на Емет Кълън:

"Това е една от тези роли в живота ми, които винаги ще помня. Ако вампирската сага имаше продължение, без съмнение щях да участвам. Обичам своя образ толкова много! Харесва ми да работя с всички от екипа на „Здрач". Обичам нашите гласове. Но съм готов за нещо ново."

Как е влязъл във форма за новата си роля в римейка на „Тарзан":

"Аз съм набит като физика, играл съм дълги години американски футбол и няма да ме видите да правя йога. Не съм много гъвкав или пъргав, а Тарзан е точно такъв. Тоест все едно се готвя за роля на балетист. Представете си футболист, който трябва да научи балетни стъпки!"

Не пропускайте снимките на Келън в нашата галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase