Снимка: сп. Vanity Fair

Една от най-нежните и деликатни блондинки на Холивуд - Аманда Сейфрид, е в очакване на своя звезден миг, след като съвсем скоро по кината ще тръгнат няколко хита с нейно участие.

Най-любопитни са лентата „Lovelace", която се базира на живота на порно звездата Линда Лавлейс и в която ще видим Аманда в главната роля. Другото топ заглавие е новата версия на „Клетниците", в която Аманда ще пресъздаде култовия образ на Козет. Двете роли са съвсем различни, но и двете са доста обещаващи за кариерата на актрисата.

Може би това е поводът списание Vanity Fair (декември/2012) да заснеме сесия „haute couture" с американската красавица. В нея тя демонстрира фини тоалети от есенно-зимните колекции на едни от най-известните модни марки в света.

Елегантните и много романтични кадри са дело на фотографа Саймън Емет.

Нежната блондинка, която ще навърши 27 години на 3 декември, плени публиката с ролите си в романтичните филми като „Скъпи Джон", „Писма до Жулиета" и „Мама Миа", но и ролята на модел ѝ отива страшно много.

Всички нейни фенове са категорични, че изразителният ѝ поглед и големите ѝ, сини очи нямат равни, а в съчетание с огромния ѝ талант я чака една успешна кариера за в бъдеще.

Не е случайно, че холивудски красавци като Джеймс Франко, Джош Хартнет, Александър Скарсгард, Доминик Купър и Райън Филип бяха омагьосани от прелестите ѝ. Тя обаче избра да даде сърцето си на по-малко известния актьор Дезмънд Харингтън, който е познат от сериалите „Клюкарката" и "Декстър".

Вижте снимките на Аманда в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase