Ким се постара да се докара точно като София. Снимка: Twitter
fallback

Италианската легенда София Лорен си остава символ на красотата и изяществото. Много от съвременните актриси и знаменитости биха искали да са като нея и след Мерилин Монро тя е дамата, която буди у тях сериозно възхищение.

77-годишната италианка до ден-днешен носи финеса и обаянието си и се поддържа във форма. Доста по-младата Ким Кардашиян побърза да се идентифицира с нея, като смело заяви, че вижда приликата си с неостаряващата икона.

Кардашиян пусна снимка в Twitter, на която се е опитала максимално да се доближи до стайлинга на София. Под нея риалити звездата написа: „Канализирам своята вътрешна София".

Феновете на Лорен обаче не реагираха никак положително на сравнението и се изсипаха бурни коментари за наглостта на Ким, която пък тези дни заяви, че е по-известна от Дженифър, Гуинет и Анджелина, взети заедно.

„Лорен не само се облича добре. Тя е една актриса, която има огромна класа. За такава тази лелка може само да си мечтае", изрази мнение коментатор с потребителско име Sophie1965 по адрес на написаното от Кардашиян.

София Лорен до момента се е снимала в над 80 филма, докато Ким има зад гърба си една секс лента, която я направи известна и едно риалити, в което според мнозина не блести с актьорски талант.

Вие намирате ли прилика?

Още новини за звезди четете в Tailoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

жутем,айлавю,сори

преди 12 години

Ким Кардашиян прилича толкова на София Лорен,колкото Софи Маринова на Джина Лолобриджида

54

Веселинов

преди 12 години

Стига сте писали за разни пачи!!!Публикувайте новина за красиви млади хора,успели в живота с ум ,а не с *** манталитет!!!

53

Анонимен

преди 12 години

Blagodarim za vagnata novina za nepoznatata Kim, no e vreme da pishete neshto za dupeto na Pipa !!!

fallback