Снимка: сп. Esquire

Ашли Грийн позира в невероятно секси фотосесия за августовския брой на списание "Еsquirе". Звездата от филмовата сага "Здрач" разкрива своя скрита досега страна – нежна и невероятно женствена.

Снимките на Ашли са заредени с доза еротика, много сексапил и неподправена небрежност. Късите ѝ руси коси са заменени от красива дълга лешникова коса, която придава на младата актриса още по-голяма ефирност.

Ашли позира пред обектива на фотографа Брук Нипър в непретенциозни, но много секси пози. Облечена е само с бельо, което показва точно толкова, колкото трябва на човек, за да се развихри въображението си.

В момента 25-годишната актриса се подготвя за новия си филм The Apparition, чиято премиера по кината е на 24-ти август. Ето какво казва Ашли по темите за дома и партитата в интервюто към фотосесията:

Никога не е като у дома:

"Вече снимахме пет филма („Здрач“) с едни и същи хора и наистина ги чувствам като свое семейство. Но заснемането на филмите винаги е на различни местоположения и на нито едно от местата не се чувстваш като у дома".

Без партита:

"През втората ми година в Лос Анджелис, когато бях на 18 години не получавах никакви резервации, затова спрях купоните и излизанията. Ставаше въпрос за работата ми, трябваше да се съсредоточа".

Насладете се на невероятно секси фотосесията на Аншли Грийн, като влезете в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase