Снимка: сп. Latina

Пищна гръд, дълги руси коси и ангелски глас, това е Кристина Агилера! Да, тя е може би втората най-обсъждана за теглото си дама в музикалния свят след колежката й Адел.

Британката обаче взе 6 „Грами" и натри носа на Карл Лагерфелд, който я нарече „прекалено дебела".

Засега дизайнерът си трае за килограмите на Агилера, но пък щерката на Ози Озбърн Кели (която преди време също бе под прицел заради теглото си) го замества напълно.

Адел застана на корицата на мартенския Vogue – Кристина пък се озова на тази на сп. Latina. Снимана от кръста нагоре, с черни дрехи и много бижута, акцент е прекрасното й лице (както бе и при Адел). В този свят не всичко се върти около килограмите... поне за Кристина! В медията тя разказва за:

Как си почива след работа: „Когато снимам предаването The Voice, денят ми е доста интензивен. Сега бившият ми е взел детето ни, така че основно спя. Обичам да правя всичко в леглото. - ядене, спане... То е моята крепост, моят трон...правя всичко в леглото".

Сватбата и разводът: „Дали бях прекалено млада? Не бих казала. Направих точно това, което чувствах в онзи момент. Определено не съм била незряла, винаги съм се чувствала по-голяма от възрастта си".

Критиката, че не е достатъчна латина: „Сблъсквам се с това през целия си живот. Не говоря езика отлично. И съм разпъната по средата – на половина ирландка, на половина еквадорка. Няма нужда да доказвам произхода си на никого, знам коя съм".

Клюките: „Не ги чета. Защо да чета какво казват хората – добро или лошо?".

Разгледайте снимките в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase