Снимка: Istock

Всяка любовна връзка протича различно. Понякога се случва едни взаимоотношения да изпаднат в застой. Не искате да се откажете един от друг, но в същото време нямате идея какво да правите. Първата стъпка е да комуникирате ефективно с любимия човек, да споделите вашите усещания, да попитате и за неговите/нейните.

Вижте няколко съвета за презареждане на любовта между вас и половинката ви.

1. Не си лягайте ядосани

Или пък раздразнени по даден въпрос. По този начин негодуванието може да се натрупа и вероятно ще се окажете раздразнени от партньора си, а на сутринта положението може и да не е по-добро от вечерта. Разрешете всички незначителни проблеми, преди да си легнете или пък ги обсъдете в по-удобен момент.

7 признака на здравословна привързаност във връзката

2. Не забравяйте за флирта

Флиртът може да ви накара да се почувствате привлекателни и желани. Помислете как флиртувахте в началото на вашата връзка и защо сте спрели. Дори и да сте в дългогодишна връзка има как да подновите флирта и е важно да го правите, а не да търсите флирт извън връзката ви. Чрез флирт може да се преоткриете, да станете по-споделящи относно сексуалните ви желания.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

3. Не бъдете постоянно заедно

Може да звучи странно, но прекарването на твърде много време с партньора може да ви накара да спрете да се чувствате желани. Затова е важно да сте независим човек извън връзката си, така че правете планове с приятелите си, имайте си ваше хоби, време само за себе си. Когато се върнете у дома при партньора си, ще имате приятни неща за споделяне, а и така и той ще има време само за себе си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg