Снимка: Istock

Макар и общуването под завивките да е нещо съвсем лично и деликатно, във никакъв случай не бива да допускаме да се оставим на течението и да се лишим от знания и усъвършенстване в тази област. В следващите редове ви предлагаме няколко топ съвета, с чиято помощ ще направите секса с партньора си още по-добър. Ето ги и тях:

Насрочете си среща

Сигурно ви се струва доста странно да си уговорите ден, в който да правите секс. Но замислете се – какъв е шансът това да стане без планиране и подготовка? Ако имате деца тази задача става още по-голямо предизвикателство. Щом можете да планирате всичко останало, защо да не можете да насрочите и това? Отбележете си датата в календара и се подгответе предварително, че това ще бъде вашият ден. Нека друг поеме грижите за децата и домакинството, а това, което се изисква от вас е да облечете най-палавото си облекло и да бъдете в настроение за приключения! Ако имате възможност, резервирайте си ресторант за обяд или вечеря. Със сигурност в този ден ще се преоткриете с партньора си.

Забравете за “нормалното”

Спалнята е последното място, където да робувате на предразсъдъци. По време на секс, можете да опитате да предложите нещо малко по-щуро на партньора си и да видите каква би била неговата реакция. Можете с изненада да установите, че това доставя и на двама ви удоволствие. В любовните отношения всичко е позволено – анален секс, връзване, мастурбация, гледане на филми за възрастни – разбира се, в граници, които удовлетворяват и двете страни.

Дайте насоки на партньора си

Макар и мъжете да не обичат винаги да бъдат насочвани, това със сигурност не е така в този случай. Съветваме ви да забравите за заповедническия тон (освен ако това не възбужда партньора ви, разбира се) и да го насочите какво точно ви доставя удоволствие.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase