Снимка: Istock

Макар и общуването под завивките да е нещо съвсем лично и деликатно, във никакъв случай не бива да допускаме да се оставим на течението и да се лишим от знания и усъвършенстване в тази област. В следващите редове ви предлагаме няколко топ съвета, с чиято помощ ще направите секса с партньора си още по-добър. Ето ги и тях:

Насрочете си среща

Сигурно ви се струва доста странно да си уговорите ден, в който да правите секс. Но замислете се – какъв е шансът това да стане без планиране и подготовка? Ако имате деца тази задача става още по-голямо предизвикателство. Щом можете да планирате всичко останало, защо да не можете да насрочите и това? Отбележете си датата в календара и се подгответе предварително, че това ще бъде вашият ден. Нека друг поеме грижите за децата и домакинството, а това, което се изисква от вас е да облечете най-палавото си облекло и да бъдете в настроение за приключения! Ако имате възможност, резервирайте си ресторант за обяд или вечеря. Със сигурност в този ден ще се преоткриете с партньора си.

Забравете за “нормалното”

Спалнята е последното място, където да робувате на предразсъдъци. По време на секс, можете да опитате да предложите нещо малко по-щуро на партньора си и да видите каква би била неговата реакция. Можете с изненада да установите, че това доставя и на двама ви удоволствие. В любовните отношения всичко е позволено – анален секс, връзване, мастурбация, гледане на филми за възрастни – разбира се, в граници, които удовлетворяват и двете страни.

Дайте насоки на партньора си

Макар и мъжете да не обичат винаги да бъдат насочвани, това със сигурност не е така в този случай. Съветваме ви да забравите за заповедническия тон (освен ако това не възбужда партньора ви, разбира се) и да го насочите какво точно ви доставя удоволствие.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Коментари Напиши коментар

44

До Валентин

преди 3 месеца

Не може да ви се угоди на вас, мъжете. Жената ще прави каквото й кажеш, защото по време на секс ти си в по-силната позиция. Не стига, че правите всичко така, както на вас ви харесва, ами после сте и недоволни, защото е трябвало да положите усилия :)

43

Валентин

преди 3 месеца

Женска ПРОПАГАНДА - не стига че мъжете се потят а жената лежи и мързелува а сега жена командери как да го правят пффу

42

Анонимен

преди 3 месеца

Ако имаш по 4-5-6-7 паралелни връзки едновременно, и партньорките или партньорите ти са ти верни, те ще са незадоволени и това ще доведе до кавги и неприятности. Ако и те си имат по няколко паралелни връзки, тогава ще са задоволени, но това е много рисковано и от здравословна, и от хигиенична гледна точка. Най-лошо е когато една връзка за теб е временна и неангажираща, а другият човек си е въобразил, че става дума за сериозни отношения. Това е непростимо, не го допускайте.