Снимка: Istock

Преодоляването на любовна раздяла може да бъде изключително трудно, особено ако жената изпитва все още емоции към партньора си. Опитвайки се да зарови чувствата дълбоко в себе си, тя обикновено не вижда път пред себе си. Разделите са мъчителни. Те водят до безсъние, апатия, но не са нещо, с което да не можем да се справим. Няма копче, което да натиснем и да изключим емоциите си, но можем да предприемем някои стъпки, по пътя, който ще ни отдалечи емоционално от бившия. Вижте някои от тях.

1. Дайте си малко време да се „излекувате“ - Най-голямата грешка, която правят жените, когато се опитват да продължат напред, е да се отдадат на саморазрушителни мисли и навици. Дайте си време! Започнете да тренирате и да се храните здравословно, като цяло да се грижите по-добре за себе си.

2. Не го преследвайте - След раздялата вероятно ще продължите да се чудите какво прави бившият ви по всяко време на деня. Ще го следите в социалните мрежи, ще предполагате къде ще излиза в петък вечер и т.н.

Знаци, че вие или партньорът ви се нуждаете от повече обич

3. Опитайте се да видите реалността - Нещата може да изглеждат така, сякаш са в най-лошия си вид и това е нормално, защото ви трябва време, за да видите реалността. Светът не свършва, само защото вече не сте в любовна връзка с определен човек. Началото не е лесно, но реалността постепенно ще се открива пред вас.

4. Не намирайте извинения, за да го срещнете отново - Да устоите на желанието „случайно“ да се видите с бившия ви може да бъде предизвикателство. Може би си мислите, че една-единствена среща може да ви върне отново заедно. Трябва обаче да осъзнаете, че това, което не може да бъде поправено в целия ход на една връзка, никога не може да бъде уредено само на една среща.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase