Снимка: Istock

Когато става въпрос за секс, всички мислим, че знаем това-онова. Но в ежедневието си, забързани и залисани, често пъти плътските удоволствия се превръщат в поредното задължение. Може би е дошло време да си признаете, че сте попаднали в клопката на рутината. В следващите редове ще ви предложим няколко трика, които ще ви превърнат в истинска богиня в леглото. Ето ги и тях:

Обсипете го с целувки

За никого не е тайна, че сексът започва много преди сексуалния акт. За миг спрете и забавете ход. За да го подлудите – обсипете го с целувки. Не пропускайте нито една част от тялото му. Започнете от върховете на устните, ушите, врата, раменете, мишниците, корема… и по-надолу. Не пестете вашите ласки и ще видите как любимият ви се топи като масло в ръцете ви.

Заиграйте се с тялото му от кръста надолу

За да нажежите обстановката, накарайте го да потрепери. Докосвайте (волно или неволно) областта под пъпа, още докато сте с дрехи. Натискайте се, сякаш сте тийнейджъри, които за пръв път опитват от сладкия плод на любовта. Не бързайте да се разсъблечете. Отлагайте този момент до последно. Усетете опипвайки колко много той ви желае.

Накарайте го да тръпне какво го очаква

Загатнете му какво го очаква – пуснете му палаво съобщение или пък му изпратете провокативна снимка. Вечерта сложете малко по-дързък грим, направете си прическа с повече обем. Забравете за предразсъдъците или пък за изрази от типа на: „Аз не съм такава“.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

16

Пешо от с.Мечка

преди 2 месеца

За мен Богиня в леглото е млада,много млада жена,със стегнато тяло,отлична хигиена и малко истерична

15

Анонимен

преди 2 месеца

Много е хубава статията. Понеже, дори и сега с това "аз не съм такава", учудващо много жени си мислят, че правят нещо, държейки се точно като в любовните сцени от старите уж романтични (и българските бяха такива, и американските) филми, в които на жената е отредена пасивна роля, тоест тя не прави абсолютно нищо, само лежи по гръб, а всичката дейност се върши от мъжа. И една моя съученичка твърдеше "Ама от жената нищо не се иска!". До фестивала 68а година фелациото е напълно непознато в България

14

Без трикове

преди 2 месеца

Търсене и намиране, прилепнала плътно, отдаване с всяка извивка, вдлъбнатина и издутина, с всяка подробност, всяко косъмче, всяка въздишка и стон изцяло и до дъно.