Снимка: Istock

В очакване на всеки нов месец поглеждаме към таро картите. Периодът ще бъде динамичен. Въпреки че Меркурий вече не е ретрограден, емоции няма да ни липсват. Очаква ни нова енергия, малко повече спокойствие и баланс. Изненади винаги ще има, но от нас зависи как ще се справим с тях. Какво ви съветват таро картите за февруари според зодията ви, вижте в следващите редове.

4 зодии, за които февруари ще е фантастичен

Овен

Овни, новият месец февруари може да ви изненада с прекрасно събитие, което ще вдигне нивото на настроението ви. Таро картите ви съветват да се настроите положително, да живеете тук и сега. Месецът ще бъде изпълнен с топли срещи, успехи в работата, за някои дори повишение, бонуси, нови и вълнуващи запознанства. Оптимизмът, вдъхновението, еуфорията ще бъдат ваши спътници през този месец.

Астрологична прогноза за годината на Черния Воден Заек за всички знаци

Телец

Таро гаданието за новия месец разкрива, че Телецът трябва да забави темпото и да погледне на случващото се от различен ъгъл. Бъдете гъвкави и не се отказвайте твърде рано, дори нещата да не вървят по план. Потърсете алтернативни начини за решаване на проблемите. В отношенията без значения от какъв характер са, запазете дипломатичността. Ако отдавна искате да отидете на почивка, февруари е чудесно време за това, може също така да планирате пътуването си. Периодът е подходящ и за записването на курсове и обучения.

Близнаци

Родените под знака на зодията ги очаква емоционален месец, в който способността им да се адаптират към ситуацията, умението да преговарят ще бъдат от съществено значение. При разрешаване на спорни ситуации включете своя чар и харизма, както и красноречието си, това ще ви помогне да постигнете желаната цел. Не влизайте в излишни спорове. В личните отношения идва период, в който може да споделяте повече за чувствата си. Емоциите ще са разнообразни, не позволявайте на негативните да ви пречат да се радвате на живота. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase